~Aurel Anghel: „Cele mai mari daruri de la domnul meu Artur Silvestri sunt încrederea acordată şi îndemnul de a scrie“

Sunt la 48 de ore de la primirea mesajului cu privire la o carteaurel-anghel.jpg despre domnul meu Artur Silvestri. Spre a se înţelege cât de mare este fapta culturală a acestui spirit, scrierea unei cărţi despre multitudinea preocupărilor sale a devenit o necesitate obiectivă.

Este o veste care m-a emoţionat profund. Sunt de doi ani într-o comunicare specială cu domnia sa, o corespondenţă neaşteptată cu valoare deosebită pentru mine. Voi recunoaşte că este pentru prima oară când am exersat prietenia de la distanţă, comunicare adâncă şi plină de semnificaţii. Etica acestei comunicări înseamnă răspunsuri imediate la toate mesajele, primite de la un om cu preocupări enciclopedice, cu un program de lucru care presupune găsirea unui rost fiecărei clipe. Mi-am reproşat adesea că îl încarc prea mult cu mesajele mele, răspunsurile au fost de fiecare dată atât de clare, atât de semnificative, încât crezând şi simţind de la distanţă căldura sufletului „omului mare“, sintagma originală în care este cuprins şi domnul meu Artur Silvestri, am continuat să cred şi să continuu.

Am primit cronici de întâmpinare la cărţi scrise de colaboratorii revistelor ARP, am trimis la rândul meu şi am avut bucuria să le găsesc publicate, am fost investit cu încrederea cea mai mare, aceea de a fi colaborator permanent al acestor reviste, am citit emoţionat mărturisiri de credinţă, le-am rostit şi eu. Dar cel mai mare dar a fost încrederea pe care mi-a acordat-o şi îndemnul permanent de a continua să scriu.

AUREL ANGHEL, Buzău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s