Ioan S. Pop: „Apocalipsa economiei mondiale a început“

…dar Dumnezeu este in control

Dragii mei,politicienii lumii, liderii finantelor mondiale si managerii marilor banci si corporatii internationale se confrunta de citeva luni cu o criza mondiala financiar-economica fara precedent; haosul si panica generalizata s-au instalat azi in intreaga economie mondiala! Cele mai mari 251 de companii americane au pierdut in ultimele 6 luni peste 7300 Miliarde de USD iar datoria publica cumulata a S.U.A. a depasit ieri 10.000 de Miliarde de USD !!! Supra-consumului desantat si irational i-a sosit nota de plata!

Astazi, din nou, bursele financiare din Asia si Europa s-au prabusit, multe din ele suspendindu-si activitatea sau nedeschizind-o deloc, ca cea din Romania – B.V. Bucuresti. Guvernul Islandei a declarat falimentul si a apelat, in extremis si provocator, la Banca Rusiei care i-a imprumutat, de urgenta 4 Miliarde de euro. Rusia, China si Tarile Musulmane exportatoare de petrol sunt avantajate de existenta unor rezerve valutare mai mari.

Urmind exemplul Administratiei S.U.A., Guvernul Marii Britanii cit si al Frantei, Belgiei, Germaniei, etc, trec la preluarea si nationalizarea a zeci de banci, altele falimentind fara colacul de salvare guvernamental. In curind fostele valute forte vor fi denominate, marea masa monetara nemaiavind acoperire in aur si bunuri certe. >>>>

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s