Ion Măldărescu: „Din nou despre falimentul moral al românilor“

MAESTRUL SI MARGARETA„Aproape fiecare jucător din acest spaţiu dă dovadă, în aprecierea faptelor, de o rea-credinţă stupefiantă, dublată de un limbaj de o imundicitate extremă.” (Mircea Cărtărescu)

„MAESTRUL şi MARGARETA”

Într-una din serile trecute am primit un link „binevoitor” de la o mai veche cunoştinţă. Fusese trimis, cum se spune, „la grămadă”, tuturor celor din lista expeditorului. Vă mărturisesc că nu agreez procedura trimiterii „în bloc” a mesajelor, prefer mesajele personale, acestea conţinând, în accepţiunea mea, o doză de respect acordată partenerului de dialog.

Am accesat adresa primită, aparţinând publicaţiei on-line REŢEAUA LITERARĂ – dialog european şi, surpriză, m-am simţit teleportat în faţa pupitrului de la care, un înger furtunatic dirija „corul robilor”.

Să fiu mai explicit, în cotidianul dâmboviţean, „Evenimentul zilei”, a apărut un text semnat de marele cărturar şi filozof, analist de marcă al fenomenului românesc, propusul literat (anul trecut, de către organizaţii fantomă, pentu Nobelul la literatură). Aţi ghicit, presupun. Este vorba de „ilustrul” Mircea Cărtărescu. >>>>

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s