Cezar Adonis Mihalache: „Parteneriatul anti-românesc“

Pentru liderii maghiari, lăcomia se va sfârşi doar când nu vor mai fi bucăţi de rupt din trupul românismului. Abia atunci se vor declara îndestulaţi. Abia atunci se vor aşeza deoparte, privind cu satisfacţie felul în care ne vom linge rănile produse de cozile de topor ale guvernării româneşti.

Au câştigat enorm din “parteneriatul” cu PDL. Au primit cât nu au visat. Dar nu le ajunge. Pentru că mai sunt multe hălci de smuls din trupul ţării. Din brazdele udate de sângele strămoşilor, din resursele puse de o parte cu sudoare de generaţiile sacrificate, din truda pe care alţii au împlinit-o pentru bunăstarea urmaşilor, nu pentru huzurul veneticilor.

Guvernul Boc achită pe seama ţării o factură uriaşă pentru şansa de a fi rămas la guvernare. O guvernare pusă, nu în slujba ţării, ci a locatarului de la Palatul Cotroceni care şi-a văzut şi el visul împlinit pentru a doua oară. Iar în acest nou mandat, pofta de putere a lui Traian Băsescu pare a se fi înzecit. Cei ce trag însă cele mai mari foloase de pe urma acestei guvernări sunt liderii maghiarimii. Ei au cerut, ca un soi de tribut dat de PDL pentru posibilitatea de a avea frâiele ţării, funcţii din care să poată extermina practic fiinţa românismului. Mai întâi au solicitat opt posturi de secretari de stat, primind “doar” şapte. Au lătrat apoi pentru şefiile unor agenţii din subordinea statului, fiind răsplătiţi cu instituţii precum Garda Financiară, Garda de Mediu ori Administraţia Naţională “Apele Române”. >>>>

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s