Simona Botezan: „Legi cu dedicaţie. Parlamentul României a găsit antidotul la protestele românilor din SUA prin legalizarea serviciilor consulare cu taxă de intrare, instituită de Consulatul din Los Angeles“

In urma cu doua saptamani, Ministerul Afacerilor Externe declara ca analizează „cu rigurozitate” informaţiile potrivit cărora consulul general de la Los Angeles, Cătălin Ghenea, ar percepe bani pentru audienţele acordate românilor din statul Arizona, se arată într-un comunicat al MAE remis la solicitarea cotidianului „Adevărul”.

Rezultatul analizei „care se desfăşoară la nivelul MAE „va fi comunicat public” transmite MAE presei, prin intermediul agentiei NewsIn. Potrivit revistei „Phoenix Mission Magazine”, românii din Arizona se plâng de faptul că Ghenea solicită „o taxă de audienţă” în valoare de 20 de dolari pentru care nu dă chitanţă.

O parte din aceşti bani ar reveni bisericii în care au loc întâlnirile dintre echipa consulară  şi cetăţenii români, susţin colaboratori ai lui Ghenea. Românii declară însă că biserica „Happy Valley” din Phoenix nu a cerut bani pentru spaţiul pus la dispoziţie.

Revista The Romanian Echo din Oregon a publicat ieri, 16 mai, pe prima pagina, un articol in care afirma ca fapte similare au fost date publicitatii de catre publicatia citata „inca din anii trecuti”. >>>>

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s