Marina Glodici: „Avem nevoie de minţi deştepte şi inimi mari“

În urmă cu decenii, poetul Nicolae Labiş definea oarecum momentele de criză şi nevoia de a avea pe cineva care să gândească corect, cu pasiune şi drag pentru popor. Care să înţeleagă că legea poate fi „deşartă şi străină când viaţa în noi cu greu se mai anină”.

România are nevoie de „minţi deştepte, inimi mari”, de personalităţi gata pentru sacrificiu şi detaşate de orice ambiţii deşarte. Care să acţioneze cu răspundere şi fermitate pe baza unor soluţii clare, conturate într-un plan de guvernare şi nu de dragul unei proceduri sau unui act politic. Nu este timp de joacă politică. Avem nevoie de oameni care să ne reprezintă cu adevărat. E timpul să ne respectăm valorile. Avem atâţia specialişti care sunt investiţia statului nostru şi care cu siguranţă ar putea şi pot să ajute ţara în impas. Unde, oare, sunt aceia?

E neplăcut să vezi că politicienii dau vina unul pe altul, în loc să se oprească din goana pentru putere şi să vină cu soluţii mai bune . Sunt sigură că ar fi ascultaţi cu respect de actualii conducători ai ţării. >>>>

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s