Cezar Adonis Mihalache: „Pactul cu necuratul“

E  adevărat, miza este uriaşă… Pentru cei aflaţi în vârful sistemului, instituţia publică se constituie într-un stup mult prea ispititor pentru a-şi mai face mustrări de conştiinţă în clipa în care se fac preş în faţa imposturii, agramatismului şi abuzului lui Traian Băsescu. Dar, ori cât de mare ar fi această angajare, ea nu poate asigura trepăduşilor băsescieni clemenţa ţării faţă de felul de abordare dintre ei, cei mai mulţi feluriţi şefi portocalii, şi licuriciul autohton.

 

Să-i spui aceluia care a împins sistemul sanitar sub ghilotina destructurării „Excelenţă”, este prea de tot. Oricare ar fi fost miza, întâmpinarea lui Traian Băsescu de către mai marii sistemului sanitar cu acest apelativ, este o ruşine. Este o jignire la adresa diplomaţilor de carieră, care şi-au câştigat dreptul la o asemenea interpelare după decenii de muncă, este o sfidare a tuturor acelora care au avut şi au de suferit de pe urma prezenţei lui „zeus” în olimpul imposturii guvernamentale.

Se prea poate ca şefii sistemului sanitar să-l fi măgulit în acest fel pe Traian Băsescu în încercarea sinceră, dar penibilă, de a-i câştiga „bunăvoinţa”. Bunăvoinţa acestuia de a nu-i huli. Pentru că, oriunde este invitat, Traian Băsescu sfârşeste prin a-şi arunca umorile frustărilor şi nepriceperii sale peste toţi cei aflaţi în preajma sa.  >>>>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s