Cezar Adonis Mihalache: „Să (nu) mori ucis sub talpa trădătorului de ţară“

Nu mai avem nevoie de bani, dar Traian Băsescu vrea un nou împrumut de la FMI. Un acord „de precauţie” în urma căruia ţara noastră, deşi nu va utiliza în mod expres banii pentru care se angajează să plătească o dobândă semnificativă (împrumut ce va fi semnat „doar” pentru a se asigura o aşa-zisă „centură de siguranţă”), va fi obligată să îşi asume noi şi noi criterii macroeconomice. În fapt, extensii ale măsurilor punitive social-economice dictate deja de FMI.

Traian Băsescu vrea să reaşeze statul pe alte structurii. El singur a spus-o. Să-l „reformeze”, mezându-l pentru execuţia finală feluritelor instituţii şi organisme străine.

Aceasta este reforma lui Traian Băsescu: sechestrarea statului şi transferarea lui sub control străin.

Pe plan economic şi financiar-fiscal, rolul de „executor” ar urma să fie îndeplinit de organismele financiare străine, în frunte cu FMI. Dar, pentru a justifica prezenţa fondului şi aplicarea seriilor de măsuri experimentale şi coercitive, trebuie creionat un motiv. Iar vehicularea „necesităţii” unui nou împrumut, fie el şi „de precauţie”, se constituie într-o marotă ce maschează continuarea acţiunilor înverşunate de destructurare, prin pauperizare şi aducere în imposibilitatea de plată a cumulului de datorii, a Statului Român. >>>>

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s