~Mariana Brăescu instituie un adevărat „Oscar pentru case”: premii de 10.000 de Euro pentru profesioniştii din media

Trofeul Doamna Casa Lux ” devine din 2007 o manifestare nationala

” Doamna Casa Lux ” este numele pe care cititorii mei mi l-au dat. A fost expresia cea mai calda si mai lipsita de echivoc ca m-au identificta cu revista si cu rolul de deschizator de drum in acest frumos domeniu al caselor de o anumita tinuta.
Sunt onorata sa fiu Doamna Casa Lux si, o repet mereu, port acest nume ca pe o medalie. Este o imensa bucurie. La randul meu, am vrut sa impart aceasta bucurie si aceasta onoare instituind anual Trofeul Doamna Casa Lux, manifestare care a devenit prin prestigiul sau, un adevarat „Oscar pentru case”.
Am oferit Trofeul Doamna Casa Lux celor mai frumoase case si gradini din Romania, pe care proprietarii lor au avut generozitatea si mandria sa le prezinte in Casa Lux.
Astazi, se ofera premiile pentru a VIII – a editie a Trofeului, desfasurata in Casa Lux pe tot parcursul anului 2006. Aceasta premiere are anul acesta o semnificatie speciala.De ce ? Pentru ca 2006 este ultimul an in care competitia pentru cele mai frumoase case din Romania s-a desfasurat doar in Casa Lux. Incepand din 2007, „Trofeul Doamna Casa Lux ” intra intr-o alta etapa. Devine manifestare nationala prin faptul ca se extinde la toate revistele si televiziunile din Romania, care pot prin profilul lor si al rubricilor lor sa prezinte si sa intre in competitia nationala pentru cele mai frumoase case si gradini din Romania.
De ce aceasta extindere ? In primul rand, pentru ca trebuie sa existe o evolutie in toate, inclusiv in acest concurs. In al doilea rand, pentru ca , prin vanzarea firmei , eu nu mai sunt direct implicata in realizarea revistei Casa Lux. Dar Doamna Casa Lux, si Trofeul Doamna Casa Lux, ca marci inregistrate- si care imi apartin- imi confera dreptul si misiunea de a contribui la formarea si educarea gustului publlicului din domeniul in care m-au consacrat. Asadar, nemaifiind „jucator”, pot fi -prin ” Fundatia Doamna Casa Lux „- un arbitru si un militant pentru aceasta cauza nobila.

In concluzie, competitia „Trofeul Doamna Casa Lux” continua. Sunt invitate sa participe la acesta toate revistele si toate televiziunile cu rubrici de profil , spre beneficiul publicului cititor si privitor.Regulamentul concursului va fi trimis in urmatoarele zece zile de catre ” Fundatia Doamna Casa Lux ” catre intreaga mass-media . Pot anticipa de pe acum o noutate majora:

Incepand din acest an se instituie premiile ” Doamna Casa Lux ” pentru profesionistii din media in valoare de 10.000 euro anual. In fiecare an, zece profesionisti din media- reporteri, redactori, redactori-sefi, operatori, fotografi- vor primi zece premii in valoare de 1.000 euro fiecare pentru felul in care s-au remarcat in aceasta nobila misiune de a informa si de a forma publicul in domeniul caselor cu tinuta.
Sunt convinsa ca pe mai departe, atat revista Casa Lux cat si exceptionalii sai profesionisti care o realizeaza, se vor remarca si in noua formula a Trofeului Doamna Casa Lux, dar competitia cu profesionistii din toata tara va fi o provocare benefica pentru toata lumea si in primul rand pentru public.

Mariana Braescu

Fundatia ” Doamna Casa Lux”

 

Secretariat ” Fundatia Doamna Casa Lux ”
Pentru relatii : Maria Anghel
e-mail :
doamna.casalux@gmail.com
Telefon : 021/317.01.10
Telefon / fax : 021/317.01.14
Mobil : 0744.380.643