~Ioan Miclău: „Ce trebuie ţinut minte“

„Testamentul politic al Maresalului Ion Antonescu” este bucata de istorie, fapte si cugete ale oamenilor de seama ROMANI, deci trebuiesc cunoscute fiind parte ale sufletului acestui popor al nostru cu visele si sperantele lui de viitor, atat de cerute pana in ziua de azi ! La fel si despre Codreanu ! Ma atasez esentialitatii gandirilor antonesciene deci, si nu oarbei politizari scoase

din fel si chip de unghiuri de vedere si interpretare. E vorba de suferinta si speranta neimplinita a romanilor tocmai cand momentul istoric avea mai mare nevoie, precum un pamant secetos de o ploaie curata ! Atunci a intervenit oculta, moment in care regele s-a clatinat si el iresponsabil de ceea ce se va intampla. Dar Dumnezeul Cel Adevarat, nu ne va lasa. Chiar si ceea ce cladisem sub comunisti, in agricultura si industrie, nu trebuia distrus ci doar aplicata o noua forma de retribuire a muncii, si apoi treptat o privatizare slefuita cu intelepciune, dar…, cere cariului din lemn sa faca miere de albine ! Ai Doamne grija de noi.

Imbogatirile rapide ale unora sunt jafuri dupa proverbul: „Ocazia face hotul”, adica fiind totul

centralizat economic, nefiind un stapan dupa cadere, fostii „mari comunisti” au pus mana de s-au „privatizat” reciproc unul pe altul, asa ca ce sa mai privatizezi acum ? Da, vom incepe o noua redicare pe spinarea si truda Tarii, ne vom ridica iar, dar cu cei „bogati” de azi, poporul de rand „fratie” nu va avea niciodata ! Acestia isi vor da „mostenirea” mostenire odraslelor lor, dar Dumnezeu ii vede, si le va hotari starea, stie Dumnezeu cum !”

IOAN MICLAU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s