~Scandalul vaccinului ucigaş

Vaccinarea cu Silgrad – o sursa de ingrijorare pentru parinti
Conform unor informatii provenite de la Ministerul Sanatatii, din toamna lui 2008 va incepe campania de vaccinare a fetelor de clasa a IV-a impotriva cancerului de col uterin, cu vaccinul numit Silgrad, produs de Merck&Dohme.

In familia noastra s-a luat decizia de se a refuza vaccinarea cu Silgrad, pentru urmatoarele motive:

– s-au inregistrat alarmant de multe cazuri de posibile efecte adverse, inclusiv decese; chiar daca nu s-a stabilit cu certitudine ca acestea din urma sunt legate direct de administrarea vaccinului (dar nici contrariul!) riscul este prea mare;
– vaccinul nu a fost testat suficient de mult timp ca sa se vada urmarile lui, intrucat a aparut abia la finalul anilor ’90; deci, pe termen lung, nu putem sti care vor fi efectele sale;
– vaccinul imunizeaza doar impotriva a cateva tipuri de HPV (Human Papilloma Virus 6, 11, 16, 18);
– alte studii arata ca incidenta cancerului de col uterin este legata direct si de avort. Cum Romania este „campioana europeana” la aceasta indeletnicire criminala, nu-i de mirare ca suntem primii in Europa la cancerul de col uterin.  Solutia noastra? Educarea crestina, in responsabilitate si dragoste, a copiilor, sa nu isi inceapa viata sexuala in mod nesabuit si sa nu avorteze.

Studii, date, comentarii la http://www.bogdanstanciu.eu/2008/08/15/vaccinul-gardasil-silgrad-ucide/

BOGDAN I. STANCIU

2 răspunsuri

 1. Doamne ajuta !

  Detalii despre MERK SHARP & DOHME , producatorul vaccinului GARDASIL – SILGRAD sau cum se leaga lucrurile …

 2. Bertrand Russell , in “Impactul Ştiinţei În Societate „ scria :

  ” Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

  În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. ”
  Cred ca deja cam pe aici s-a ajuns . Totusi , voi forta un pic , poate ca niste semne de intrebare vor apare .

  Radacinile companiei Merk (producatorul vaccinului GARDASIL – SILGRAD ) pornesc din 1668 , cand Friedrich Jacob Merck pune bazele „Engel-Apotheke” (Angel Pharmacy) in Germania . Farmacie ingereasca ? Da , dar a ingerilor cazuti … De-alungul timpului aceasta se transforma intr-un gigant si devine un pionier al producerii si comercializarii morfinei incepand din 1827 iar mai apoi a cocainei din 1884 . Sigmund Freud , autor al lucrarii “ Über Coca “ (1884) a fost un colaborator entuiasmat al celor de la Merk in acest sens . Tot ei au patentat si MDMA ( popular , ecstasy ) .

  In 1891 isi deschid o sucursala in Statele Unite , Merck KGaA , care a fost insa confiscata in 1917 in timpul celui de al doilea razboi mondial . Figureaza acum a fi companie independenta , a saptea ca marime pe glob in domeniul farmaceutic . Este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) si asta spune de la sine foarte multe .

  Pentru a intelege , sa amintim ca acest CFR a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . De atunci si pana acum a initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney .

  Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite , condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “ scenei “ .

  Chester Ward, amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

  “ Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial. “

  Foarte important , fondatorii CFR sunt aceeasi cu cei ai Federal Reserve , cea care figureaza a fi banca nationala a SUA dar in fapt nu este decat un cumul de mega capitaluri private , ale ELITELOR .

  Revenind la MerK , sa vedem cine ii sunt directorii conform site-ului oficial . Veti observa ca acestia au functii de conducere si in alte mega companii iar la acest nivel acest lucru este foarte important .

  Raymond Gilmartin

  A fost presedinte pana in 2005, profesor la Harvard Business School si director la Microsoft si General Mills.

  Cine se aseamana se aduna . In 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri EUGENISTE .

  Directori Merk :

  William B. Harrison Jr. ( 1943 – )

  Presedinte JPMorgan Chase ( Rockefeller ) , membru Council on Foreign Relations , membru fratia Zeta Psi .

  Thomas H. Glocer

  Chief Executive Officer la Reuters Group PLC . Director, Reuters Group PLC.

  Reuters Group PLC a fost fondata de Israel Beer Josaphat , ce mai apoi si-a schimbat numele in Paul Julius Baron von Reuter ( 1816 – 1899 ) . Actualmente este printre primele trei cele mai mari agentii de presa pe plan mondial .

  Steven F. Goldstone

  Chairman si Chief Executive Officer, RJR Nabisco, Inc.; Non-Executive Chairman, ConAgra Foods, Inc. Director Greenhill & Co., Inc.

  RJR Nabisco, Inc., un conglomerat format in 1985 din Nabisco si R.J. Reynolds Tobacco Company. Kohlberg Kravis Roberts & Co a prelut controlul asupra sa in 1988 printr-o masinatiune in care au avut interes Shearson Lehman Hutton , Morgan Stanley, Goldman Sachs, Salomon Brothers si Merrill Lynch , adica spuma spumelor sectorului financiar bancar planetar . Este implicata in spalare de bani pentru mafia si alte grupari ale crimei organizate .

  ConAgra Foods, Inc. este cel mai mare producator de produse alimentare pentru supermarketuri si restaurante din America de Nord . Fondata in 1919 . Legaturi stranse de afaceri cu Procter & Gamble ( NOTA 1 ) si Nabisco.

  Greenhill & Co., Inc. banca de investitii mica dar strategica , fondata in 1996 de Robert F. Greenhill unul din sefii Morgan Stanley.

  Rochelle B. Lazarus

  Chairman si Chief Executive Officer Ogilvy & Mather Worldwide . Director General Electric.

  Ogilvy & Mather international advertising , acoperind toate ariile comunicarii: strategie de brand, creatie, cercetare, digital marketing, interactive, consultanta in relatii publice, promotional marketing, shopper & trade marketing, CRM, retail design, etc.

  Clienti :

  American Express

  BP

  Coca-Cola Company

  DHL

  DuPont

  Ford

  Gillette

  IBM

  Kodak

  Kraft

  Motorola

  Nestle

  Tobacco Institute

  Unilever

  Lor trebuie sa le “ multumim “ pentru manipularea si imbecilizarea prin publicitate .

  General Electric Company, este cotata a sasea companie pa plan mondial si s-a format in 1892 prin unirea Edison General Electric Company si Thomson-Houston Electric Company printr-un aranjament al gigantului J. P. Morgan ( NOTA 2 ) . Sediul se afla in Rockefeller Center . Membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS .

  Pe vremea cand avea sloganul “ noi aduce lucruri bune pentru viata “ au fost principalii furnizori ai suportului tehnic pentru fabricarea bombelor atomice lansate asupra Japoniei . Acum au sloganul “ imaginatia la lucru “ . La ce sa ne asteptam ?

  Thomas E. Shenk, Ph.D.

  Director, Cell Genesys, Inc.

  Cell Genesys Inc dezvolta noi terapii pentru tratarea cancerului . Nici unul din produsele sale nu a primit inca aprobarea din partea Food and Drug Administration .

  Anne M. Tatlock

  Director, Fortune Brands, Inc.

  Fortune Brands, holding fondat in 1969 sub denumirea de American Brands , redenumit in 1997. Include American Tobacco Company .

  In concluzie , observam ca o mega companie ce in trecut se indeletnicea cu producerea cocainei si ecstasy , membra CFR , subordonata ELITEI planetare , cu directori implicati inclusiv in mega productia de tutun , nu mai poate de grija sanatatii plebei din goime . O veche zicala zice ca omul se cunoaste dupa fapta sa . Intr-adevar , orice om poate gresi in viata dar dupa ce se pocaieste se schimba , insa acestia nu dau nici un semn de schimbare .

  Sa vedem acum cine este individa care a promovat vaccinul in Romania .

  Madeleine Korbel Albright ( nascuta Marie Jana Korbelová , evreica ) , ( 1937 – ) este prima femeie United States Secretary of State . Directoare la COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .

  In 1959 se marita cu Joseph Medill Patterson Albright .

  Sefa intre 1981 si 1982 la Center for Strategic and International Studies ( NOTA 3 ) pentru Uniunea Sovietica si Europa de Est .

  Co fondatoare in 1981 si presedinta a Center for National Policy.

  Inainte de a deveni secretar de stat , a fost US Ambassador to the United Nations .

  Este sfatuitoarea lui Barack Obama pe probleme de securitate nationala .

  Faptul ca nu da doi bani pe viata plebei o dovedesc inclusiv propriile declaratii . Astfel , pe cand era la ONU , nu a intreprins nimic impotriva genocidului din Rwanda , mai mult , a fost impotriva unei noi misiuni ONU in acea tara . De ce ? Pentru ca impartaseste parerile prietenului Henry Kissinger care spunea in 1974 :

  “ Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “

  In 1996 , in emisiunea “ 60 de minute “ a postului CBS , Lesley Stahl i-a spus referitor la efectele sanctiunilor impotriva Irakului : “ Am auzit ca peste o jumatate de milion de copii au murit . Vreau sa spun ca sunt mai multi decat au murit la Hirosima “ . Raspunsul ei : “ Cred ca este o decizie grea dar pretul merita “

  S-a opus United States resolution on Armenian genocide , fapt pentru care a primit critici din partea armenilor , dar putin ii pasa ei .

  O ura deosebita are impotriva popoarelor ortodoxe , prin urmare a insistat pentru bombardamentele impotriva Serbiei . Sa ne amintim ca n-au avut nici un scrupul si au facut-o inclusiv in zi Sfanta de Pasti , cand pe bombele lansate era scris “ Paste Fericit “ . Mult mai dragi i-au fost insa teroristii albanezi , in frunte cu Hashim-Thaci , seful UCK .

  Tatal sau , Josef Korbel ( 1909 – 1977 ) , diplomat ceh pana la fuga sa din calea nazistilor . Mentorul secretarului de stat Condoleezza Rice . Fondatorul Graduate School of International Studies . Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) . Se vede foarte clar ca acest fundamental consiliu pentru politica americana nu are nici o treaba cu ceea ce s-ar numi nativi americani . Membrii sai nu trebuie sa se fi nascut macar in SUA . Ceea ce conteaza este sa apartina ELITELOR .

  NOTE :

  ( NOTA 1 )

  Clarence J. Gamble , stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti . Fondatorul Pathfinder International . Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului prin absortie in intreaga SUA , dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala .

  ( NOTA 2 )

  J.P. Morgan ( 1837 – 1913 ) , un adevarat gigant in banci – finante , industrie . La inceputul secolului al XX-lea, jurnalistii de inalta clasa, precum Lincoln Steffens si Ida Tarbell, observau pentru prima data faptul ca America nu mai era condusa de politicieni, ci de marii oameni de afaceri.

  John Pierpont Morgan s-a nascut intr-o familie bogata – o familie de bancheri importanti – si si-a inceput cariera in business-ul tatalui sau, la varsta de 19 ani. Dupa Razboiul Civil, Morgan a inceput sa investeasca in caile ferate si curand conducea industria transporturilor. El nu construia noi drumuri, ci le consolida pe cele cu probleme financiare, proces denumit “Morganizare”.

  Programul sau era compatibil cu cele ale marilor corporatii, care doreau sa inlature competitia prin formarea trusturilor si monopolurilor. John D. Rockefeller a creat cel mai mare monopol – Standard Oil Company – care a adus ordine in industria petroliera, in care la momentul respectiv, predomina haosul. Cu exceptia lui Andrew Carnegie, nici un alt capitalist din tara, nu detinea atunci banii necesari pentru a forma astfel de trusturi uriase. Asa ca marii capitalisti ajungeau, in cele din urma, la J.P. Morgan si alti bancheri extraordinari de pe Wall Street.

  Acesta a fost inceputul marii crize corporative din New York. Capitalisti puternici, precum Philip Armour – “regele” industriei alimentare pe-atunci – si Collis Huntington – “regele” industriei transporturilor s-au mutat in New York in 1890 pentru a fi aproape de marile case de investitii, precum Morgan & Co., Lehman Brothers, si Kuhn & Loeb.

  Pana in 1895, New York ajunsese sediul principal al corporatiilor din SUA. Aproape jumatate din milionarii americani locuiau in metropola New York. Morgan controla cartelul Wall Street, considerat in perioada respectiva (asa cum este si astazi) “cea mai mare putere financiara din istorie”.

  La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.

  UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde …

  Printre ele se afla si prima corporatie care avea active de mai multe miliarde – U.S. Steel. Morgan a format acest imens trust al otelului in 1901, din fabricile pe care le achizitionase de la Carnegie .

  ( NOTA 3 )

  Center for Strategic and International Studies este un think tank pe politica externa fondat in 1964 de Arleigh Burke si David Manker Abshire , ultimul fiind si seful National Security Group ( ce include si State and Defense Departments, U.S. Information Agency , Central Intelligence Agency ) . Fost director la Proctor & Gamble .

  Centrul i-a avut sefi pe greii : Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, William Cohen, George Argyros si Brent Scowcroft .

  Analizele lor includeau terrorism, homeland security, energy, trade si technology.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s